Nečekaně těsná porážka Lokomotivy Liberec

V dalším kole jsme na naší kuželně přivítali soupeře z Loko Liberec, s kterým se střetáváme už od začátku našeho působení v liberecké soutěži. Dnes jsme spíš než se soupeřem bojovali sami se sebou a na náhozech to bylo vidět.

K utkání jsme nastoupili ve složení Petr Tichý, Věrka Navrátilová, Honza Marušák a Dušan Knobloch.

Petr plné na jedničce v pohodě, v dorážce sedm újezdů a tak po půlce měl nakouleno 198 kuželek. Na dvojce už klasika –  „brandejsy“, kterými se protrápil až do konce a je taktak vybojoval první bod výkonem 391 kuželek. Po prvním duelu jsme vedli o 2 kuželky.

Věrka si soupeře hlídala, jak na jedničce tak i na dvojce. Na obou drahách ji zradila dorážka, celkem měla neuvěřitelných 17 újezdů. Bod tak získal soupeř a Věrku, která nakoulela 366 kuželek porazil o 11. Po druhém duelu pro změnu vedl soupeř o 9 kuželek.

Honzovi jednička vyšla po půlce výkonem 200 vedl o 13 kuželek. Na dvojce si zhoršil plné, ale i tak si soupeře pohlídal. Výkonem 396 kuželek nám vyhrál další bod a porazil soupeře o 29 kuželek. V tuto chvíli už jsme vyhrávali o 20 kuželek.

Dušan i soupeř nastupovali s vědomím o kolik vedeme. Jako by je to svazovalo, udělali oba hráči z posledního duelu drama až do konce.  Na jedničce Dušanovi nevyšla podle představ dorážka a po půlce prohrával o 10 kuželek. Na dvojce se taky trápil, cecož využil jeho soupeř a po plných vedl o 20 kuželek. Tím byl stav celého utkání remízový. Tento stav vydržel až do 99 hodu, kdy soupeř netrefil ulici ale jen fánu se sedlákem, zatímco Dušan srazil obě zbylé kuželky a posledním hodem šel do plných. Dušan sice výkonem 389 prohrál o 13 kuželek, ale nám ještě něco zůstalo z náskoku celkového součtu shozených kuželek .

Celkově jsme tak vyhráli 4:2, rozdílem 7 kuželek. Jak jsem psal na začátku, bojovali jsme hlavně sami se sebou.

 

SK Šluknov B 1542 2:4 1535 Loko Liberec C
 —– (3:5)  —–
Tichý Petr 391 1:1 389 Lapáček Miroslav
Navrátilová Věra 366 0:2 377 Blaževič Bořek
Marušák Jan 396 2:0 367 Adamec Zdeněk
Knobloch Dušan 389 0:2 402 Dušek Bohumír

Zpravodaj 4.kola zde

Několik snímků :

Poprvé proti Skalici B a hned vítězně
První porážka doma od Blíževedel

Mohlo by se vám líbit...