V Chrastavě bez ztráty bodu

V osmém kole KP jsme ve čtvrtek 7.listopadu zajížděli do Chrastavy k utkání se Spartakem Chrastava .

K utkání jsme nastoupili ve složení Petr Tichý, Věrka Navrátilová, Honza Marušák a Dušan Knobloch.

Petr se v Chrastavě konečně po letech chytil. Na dvojce se rozehrál výborně, škoda zbytečných újezdů. Jednička byla o něco slabší, nebyl schopen trefit přesně ulici a k tomu tři újezdy na závěr. I tak výborný výkon, Karla porazil o 34 kuželek.

Věrka nějak nezachytila že už skončily tréninkové hody, takže začátek jak z hororu. Pvních pět hodů měla za 11. Naštěstí i Fanda nebyl ve formě, takže Věrka postupně získávala jistotu a v dorážce už byla perfektní. Půlku vyhrála o 11 kuželek, k tomu pak Fanda odstoupil a střídal ho Jarda. Věrka jedničku zvládla standartně a vedení už nepustila. Náhozem 352 vyhrála o 24 kuželek. Proště jak sama řekla, stačila zničit  dva chlapy :)

Honzovi hrál střídavě, nejlépe mu šly rozhozové hody. Na dvojce v dorážce vyhořel na sedlákovi, měl ji jen za 45 s devíti újezdy. Půlku tak prohrál o 5 kuželek. Na jedničce plné moc nevylepšil a proto vše dal do dorážky, která mu vyšla skvěle. Náhozem 381 vyhrál o 25 kuželek.

Dušan si se dvojkou moc neporozuměl, ani v plných ani v dorážce. Neudělal ke svému roztrpčení ani dvěstě a po půlce prohrával o 31 kuželek. Cestou na jedničku zřejmě zapůsobil jeho pirátský šátek, protože na ní nastoupil jako vyměněný. Výborné plné a skvělá, opravdu skvělá dorážka ho dovedly až k vítezství. Náhozem 441 porazil Jardu o 5 kuželek.

Utkání jsme tak vyhráli 0:6, rozdílem 88 kuželek.

 

Chrastava  1534 0:6 1622 Šluknov B
——— (2:6) ———
Motl Karel 414 0:2 448 Tichý Petr
Vokoun František 328 0:2 352 Navrátilová Věra
Husáková Dana 356 1:1 381 Marušák Jan
Chlumský Jaroslav 436 1:1 441 Knobloch Dušan
Béčko Skalice jasně porážíme
Další těsná výhra, tentokrát se Skalicí C

Mohlo by se vám líbit...